Архів новин за August 2019

31 липня

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна провела управлінську сесію з Денисом та Любов'ю Сухойванами. Разом вони працювали над планом досягнення поставлених цілей. Бажаємо успішної реалізації всього задуманого!

Читати повністю

1-2-3 серпня

Відбувся 3-денний тренінг Ірини Кіркіної "Тренінги та вміння їх проводити", що зібрав учасників з Запоріжжя, Одеси та Києва. Дякуємо всім за активну роботу та приємну атмосферу!

Читати повністю

5 серпня

Робочий тиждень розпочався з управлінської сесії директора КА "Персонал" Ірини Кіркіної та  Олени Онопрійчук, що завітала до нас з Києва.

Читати повністю

10 серпня

Ірина Кіркіна провела 2 сесію консалтингу для керівників проектів компанії "ІН-АГРО". Дякуємо учасникам за активність та бажаємо успіхів!

Читати повністю

12 серпня

Відбулась консультативна сесія по створенню та упаковці власного продукту для корпоративного замовника з м. Київ. 

Читати повністю

14 серпня

Директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна презентувала авторський майстер-клас "Лідерський потенціал ріелторської професії в Україні" в м. Дніпро. 

Читати повністю

16-17 серпня

HR-консультант КА "Персонал" Ірина Дяченко провела другий модуль курсу "Менеджер з персоналу" для працівників компанії "АгроКо". Дякуємо учасникам та бажаємо, щоб отримані знання принесли користь та успіх.

Читати повністю

19 серпня

Ірина Кіркіна провела коучингову сесію "Моя особиста ефективність і потенціал для бізнесу" для відділу "Логачов-Valion" в м. Київ. Бажаємо учасникам професійного зростання та натхнення!

Читати повністю

29 серпня

Відбулося засідання правління IMC-Ukraine (Всеукраїнська асоціація консультантів з управління), віце-президентом якої є директор КА "Персонал" Ірина Кіркіна. Зустріч була присвячена аналізу проведеної роботи в першому півріччі 2019 р. та побудові планів на наступний період.

Читати повністю
        Назад
Work.ua — робота в Україні
КА "Персонал":
корп. моб. (050) 464-05-02, (067) 472-66-08, (063) 271-01-39
Яндекс.Метрика